مقادير الجاتوه
اول شى صاج به ورقه من الزبده
ويوقد الفرن على درجه حراره متوسط 180 درجه
10 بيضات متوسط
300 جرام دقيق
كوب سكر بودره
باكو بيكنج بودر
باكو فانيليا
اولا- نضع البيض مع الفانيليا على السكر ويضرب جيدا حتى يصبح فاتح اللون ويصبح هاش جدا
ثانيا - يوضع الدقيق مع البيكنج بودر ويضاف الى البيض شويه شويه ويقلب بخفة
ثالثا - توضع الكيك فى الصاج وتفرد جيدا
وتوضع فى الفرن لمدة نصف ساعة
وبعد ان تخرج الكيك من الفرن ينزع القشره الجافه منها
وتقطع مربعات حسب الرغبه
رابعا - التزيين
شرائح الاناناس
كريز مسكر
فرمسيلى
كريم شانتى
2 م ص كاكاو
يوضع الكريم شانتى على كوب ماء مثلج ويضرب جيدا
يقسم الكريم شانتى ويضاف الكاكاو ويضرب لعمل كريم الشانتى بالكاكاو
خامسا - يدهن كل شريحه من الكيك بالشربات ويكون خفيف ويدهن كل قطعه من الكيك
بطبقه رقيقه من الكريم شانتى
وتوضع الشريحه الاخره عليها
ويدهن الوجه ايضا بالكريم شانتى
ثم يوضع على كل قطعه من الجاتوه قطع من الاناناس والكريز المسكر
سادسا - باقى الكيك يفرم ناعم
ثم يوضع فى الكاسات ويوضع الكريم شانتى والكريز والفرمسيلى ويقدم
وبالهنا والشفا