الكمية تكفي: شخصين
وقت التحضير: 5 دقائق
وقت الطهي: 20 دقيقة
المقادير: 4 شرائح توست*4 معالق صلصة*ملح وفلفل اسود*4 شرائح جبنة
رومى*طمطماية كبيرة*فلفلاية كبيرة*16 زتوناية
<LI>التحضير:
قطعى الطماطم شرايح مدورة.
وقطعى الفلفل برضو شرايح مدورة </LI>
<LI>الطبخ:
1-
جيبى طاسة كبيرة سخنى فيها كل الجبنة الرومى لغايط ما تسيح زى الموتزريلا وتنزل
شوية مية..سيبها تبرد وحطيها على جنب
* حطى على كل شريحة توست معلقة صلصة وافرديها..وبعد كدة رشى رشة ملح وفلفل
سود على كل شريحة
* بعد ما تبرد الجبنة طلعيها بشويش عشان ما تلزقش فى الطاسة..حطى على كل
توستاية شريحة جبنة رومى
* هاتي الطماطم والفلفل ووزعيهم على التوست وحطى على كل توستاية 4 زتونات
* وبعدين دخليهم الفرن لغاية ما تطلع ريحة البيتزا وتسيح الجبنة..وبالهنا
والشفا</LI>
ايه رايكم انا عن نفسى هاجربها سهله اوووى
وقت التحضير: 5 دقائق
وقت الطهي: 20 دقيقة
المقادير: 4 شرائح توست*4 معالق صلصة*ملح وفلفل اسود*4 شرائح جبنة
رومى*طمطماية كبيرة*فلفلاية كبيرة*16 زتوناية
<LI>التحضير:
قطعى الطماطم شرايح مدورة.
وقطعى الفلفل برضو شرايح مدورة </LI>
<LI>الطبخ:
1-
جيبى طاسة كبيرة سخنى فيها كل الجبنة الرومى لغايط ما تسيح زى الموتزريلا وتنزل
شوية مية..سيبها تبرد وحطيها على جنب
* حطى على كل شريحة توست معلقة صلصة وافرديها..وبعد كدة رشى رشة ملح وفلفل
سود على كل شريحة
* بعد ما تبرد الجبنة طلعيها بشويش عشان ما تلزقش فى الطاسة..حطى على كل
توستاية شريحة جبنة رومى
* هاتي الطماطم والفلفل ووزعيهم على التوست وحطى على كل توستاية 4 زتونات
* وبعدين دخليهم الفرن لغاية ما تطلع ريحة البيتزا وتسيح الجبنة..وبالهنا
والشفا</LI>
ايه رايكم انا عن نفسى هاجربها سهله اوووى